Asistenta Clienti

 
0761.571.578
 Luni - Vineri 
intre 09:00 - 18:00

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului NVG Auto (nvgauto.ro).

Site-ul NVG Auto (nvgauto.ro) este operat de societatea SC SRL, cu sediul in Str., Tecuci,  Galati, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe NVG Auto (nvgauto.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii NVG Auto (nvgauto.ro) in urmatoarele scopuri:

·         Stabilirea contactului cu clientii;

·         Prelucrarea comenzilor;

·         Participarea la concursuri, promotii;

·         Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

·         Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea NVG Auto (nvgauto.ro) si a tertilor cu care NVG Auto (nvgauto.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe NVG Auto (nvgauto.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar NVG Auto (nvgauto.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.