Asistenta Clienti

 
0761.571.578
 Luni - Vineri 
intre 09:00 - 18:00

Transport si plata

Transport:

Comenzile le puteti da telefonic la 07 , pe email,  la comenzi@nvgauto.ro sau prin intermediul site-ului dupa ce va creati un cont de utilizator.
Va putem furniza telefonic sau prin email si alte date privitoare la produsele noastre, listate sau nu pe site.

TRANSPORTUL este realizat in doua variante:

a) prin Fan Courier

b) prin Urgent Curier

ACOPERIRE FAN COURIER - transportul este realizat de firma de curierat FAN COURIER, cu livrare "la usa", in mai putin de 24 de ore, in majoritatea oraselor din tara. Adresa de livrare si distanta NU influenteaza tariful de expeditie sau timpul de livrare. Singura conditie este ca adresa dvs sa se gaseasca  pe lista localitatilor acoperite de curier.

ACOPERIRE URGENT CURIER - transportul este realizat de firma de curierat Urgent Curier, cu livrare "la usa", in mai putin de 24 de ore, in majoritatea oraselor din tara. Adresa de livrare si distanta NU influenteaza tariful de expeditie sau timpul de livrare. Singura conditie este ca adresa dvs sa se gaseasca  pe lista localitatilor acoperite de curier.

Plata:

Plata se face ramburs in cazul coletelor trimise prin curier sau la sediul nostru in cazul in care ridicati coletul de la sediu.

Conditiile de returnare/schimbare ale produselor sunt:

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000)

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) cu o copie a Facturii de achizitie.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la Retur.

CLIENTUL NU POATE PRETINDE ALTE DAUNE – MORALE SAU MATERIALE – PESTE SUMA PLATITA.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Observatii generale: 

Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la produsele defecte in perioada de garantie, acestea trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.